Vanaf heden zijn we op dinsdag t/m zaterdag (9.00 -12.00) weer geopend voor afhalen!
Bestellen kan weer via de webshop!

Bezorgen en afhalen

Bezorgen en afhalen van  houtpellets en haardhout 

Wij bezorgen graag uw bestelling op afspraak bij u thuis. Dit doen wij met een vrachtwagen.

De pellets worden bij u thuis met een elektrische pelletwagen op hun plek gezet. Service tot in de garage! Let op: de ondergrond dient verhard en drempelloos te zijn. Neemt u bij twijfel even telefonisch contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kosten bezorgen hout in bakken

Hout in bakken wordt bezorgd voor €12,50  binnen een straal van 20 km vanaf ons bedrijf. Tussen de 20 en 40 km rekenen we €17,50. Deze bezorgprijzen gelden per bestelling in plaats van per bak.

Kosten bezorgen pellets

Of u nu 1, 2 of 3 pallets tegelijk bestelt, u betaalt maar een keer voor het bezorgen. Binnen een straal van 20 km vanaf ons bedrijf zijn de bezorgkosten €12,50.  De pallet(s) worden dan op een adres afgeleverd. Tussen de 20 en 40 km rekenen we €17,50 bezorgkosten. Wilt u meer dan 3 pallets tegelijk bestellen? Neemt u dan telefonisch contact op. Woont u verder weg, dan verzenden wij uw bestelling met een transportbedrijf, dit kost €50,00.

Zelf halen

Zowel ons hout als de pellets zijn af te halen bij ons in Schoonebeek. Door-de-weeks zijn wij van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur.  Een afspraak maken is niet nodig, wij helpen u graag.