Seizoen ten einde, alle producten uitverkocht!

Bezorgen en afhalen

Bezorgen en afhalen van  houtpellets en haardhout 

Wij bezorgen op dinsdag tot en met vrijdag, in de middag!

Wij bezorgen graag uw bestelling bij u thuis. Dit doen wij met een vrachtwagen (pellets en bakken haardhout) of een auto met aanhanger (los haardhout).

De pellets worden bij u thuis met een elektrische pelletwagen op hun plek gezet. Service tot in de garage! Let op: de ondergrond dient verhard en drempelloos te zijn. Neemt u bij twijfel even telefonisch contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kosten bezorgen hout

Losgestort hout brengen we vanaf 2 kuub bij u thuis met een aanhangwagen. Binnen een straal van 20 km vanaf ons bedrijf, brengen we €12,50 bezorgkosten in rekening. Bestelt u 5 kuub dan bezorgen we gratis!

Woont u buiten deze straal, dan overleggen we met u over de bezorgkosten.

Kosten bezorgen hout in bakken

Hout in bakken wordt bezorgd voor €12,50  binnen een straal van 20 km vanaf ons bedrijf. Tussen de 20 en 40 km rekenen we €17,50. Deze bezorgprijzen gelden per bestelling in plaats van per bak.

Kosten bezorgen pellets

Of u nu 1, 2 of 3 pallets tegelijk bestelt, u betaalt maar een keer voor het bezorgen. Binnen een straal van 20 km vanaf ons bedrijf zijn de bezorgkosten €12,50.  De pallet(s) worden dan op een adres afgeleverd. Tussen de 20 en 40 km rekenen we €17,50 bezorgkosten. Wilt u meer dan 3 pallets tegelijk bestellen? Neemt u dan telefonisch contact op. Woont u verder weg, dan verzenden wij uw bestelling met een transportbedrijf, dit kost €50,00.

Zelf halen

Zowel ons hout als de pellets zijn af te halen bij ons in Schoonebeek. Door-de-weeks zijn wij van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 08.30 uur tot 12.00 uur. Op zaterdag bent u van harte welkom van 09.00 uur tot 12.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, wij helpen u graag.