Wij zijn 6 dagen per week geopend!
Ma t/m Za van 08:00 tot 17:00
U kunt ons vinden op het nieuwe adres: Wendakker 4, 7761 PX Schoonebeek.

Nieuws

Op deze pagina van Koster haardhout&pellets zullen we u op de hoogte houden van alle belangrijke nieuwtjes en weetjes!

 

18-11-2021  De Lange pellets zijn weer volop leverbaar!

Na wat problemen met de aanvoer van De Lange pellets zijn deze nu weer volop leverbaar.
Zowel de bruine als de witte pellets staan weer voldoende op voorraad.

10-08-2019 Overname is een feit!

Per 1 september gaat familie Kruit verder met Koster haardhout&pellets, voor velen van u  toch misschien wel al bekende gezichten. Verder zal er voor u niet veel veranderen; ook wij leveren service en kwaliteit.

12-04-2019 Het seizoen is ten einde, we zijn uitverkocht!
Iets eerder dan we hadden gedacht, eindigt ons seizoen. Zowel het hout als de pellets zijn uitverkocht, alles is op. Ook dit seizoen hebben we weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en breidt onze vaste klantenkring zich steeds verder uit. Wij van Koster haardhout&pellets bedanken jullie voor het vertrouwen en zien jullie graag volgend seizoen weer!

03-04-2019 De Lange wit en bruin uitverkocht

Nu het einde van het seizoen nadert, raken producten soms eerder uitverkocht dan gedacht…De pellets van De Lange zijn hiervan een voorbeeld; ze zijn uitverkocht. We beschikbaar de bruine pellets van Plospan en de witte pellets van PurePower.

 

23-02-2019 Plospan weer verkrijgbaar vanaf 27 februari

Vanaf komende woensdag kunt u weer Plospan bruin bij ons afhalen! En natuurlijk bezorgen we de pellets vanaf dan ook graag weer bij u thuis.

———————————————————————————————–

25-01-2019 Plospan tijdelijk uitverkocht.

Op dit moment kunnen wij geen volle pallets Plospan bezorgen omdat het product op zich laat wachten. De leverancier doet zijn best om ons zo snel mogelijk een nieuwe lading te brengen. U kunt zich wel op de wachtlijst laten plaatsen. Zodra we dan nieuwe pellets binnen hebben, leveren we (op volgorde van de wachtlijst) aan u uit!

————————————————————————————————

23-01-2019 BUG in het bestelformulier!

Er zit momenteel een fout in ons bestelformulier, waardoor uw bestelling mogelijk niet goed doorkomt. Achter de schermen wordt met man en macht gewerkt om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Ontvangt u geen reactie van ons na het plaatsen van uw bestelling? Neemt u dan telefonisch contact met ons op! Wij hopen op uw begrip en proberen dit ongemak zo snel mogelijk te verhelpen.

———————————————————————————————–

08-01-2019 Een nieuw jaar

En de eerste week van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op. Echt winter is het nog niet geweest, maar een aangenaam temperatuurtje is het nou ook weer niet. Gelukkig kunt u zich warmen bij een heerlijk gestookt haardvuur of genieten van een aangename warmte van uw pelletkachel. Wij wensen u voor dit jaar veel warmte, gezondheid en succes!

 

————————————————————————————-

 

Rondom Kerst: 24 tot en met 28 december gesloten.

Ook wij van Koster haardhout, vieren Kerst en rusten een beetje uit bij een lekker haardvuurtje. Tot en met 28 december zijn we dus gesloten 😉 We zien u graag weer dop zaterdag de 29ste!

————————————————————————————————

Rondom Kerst: 29 december geopend!

Natuurlijk zijn wij de laatste zaterdag van het jaar geopend zoals u dat van ons bent gewend! Dus we zien u graag om samen met ons het oude jaar uit te luiden met een oliebol en Glühwein of lekkere warme chocolademelk!

—————————————————————————————————–

03-12-2018 Nieuwe kiloprijzen pellets

We hebben een kleine aanpassing moeten maken aan een aantal van onze producten. Hieronder vindt u de nieuwe kiloprijzen van onze pellets.

—————————————————————————–

30-11-2018 December staat voor de deur!

Het is bijna zover: Sinterklaasavond,  de kerstdagen en Oud&Nieuw, kortom de laatste maand van het jaar kondigt zich aan en we hebben er zin in!
De openingsdagen rond de Kerst zullen enigszins  worden aangepast en we zullen een aantal dagen gesloten zijn.  Houdt u de website in de gaten?

——————————————————————————-

27-11-2018 Druk,druk,druk

U bent van ons snelle service gewend en ook in het hoogseizoen willen we uw bestelling  uiteraard zo snel mogelijk bezorgen. Ons verzoek aan u: bestelt u tijdig zodat wij vlot kunnen bezorgen.  Namens ons alvast hartelijk bedankt!

 

02-11-2018 PurePower bezorgen we nu ook zelf bij u thuis v.a. €329,50!

Een volle pallet PurePower bezorgen we  in een straal van 40 km vanaf ons bedrijf nu ook zelf bij u thuis. Via het bestelformulier ziet u wat een volle pallet bij u thuisbezorgd kost.

————————————————————————————————

 

 

30-10-2018 Brrrrrrrrrrr….

Hoewel het nog niet echt vriest en we over een paar dagen nog weer in de dubbele cijfers belanden, kunnen we toch wel stellen dat de zomer nu  dan echt voorbij is. Van al onze producten hebben we voldoende voorraad, zodat u ook deze winter er weer warmpjes bijzit!
————————————————————————————————–

20-10-2018 Kiloprijzen van onze pellets, lekker overzichtelijk!

 

—————————————————————————————————

12-10-2018 Uitbreiding van ons assortiment pellets
Vanaf vandaag zijn de gecertificeerde, witte pellets van PurePower bij ons verkrijgbaar (ENplus A1).
De  pellets zijn gemaakt van 100% dennenhout. Ze geven een zeer schone verbranding, een rustig vlambeeld en een goede warmteafgifte. PurePower wordt verkocht in zakken van 15 kg.

Losse zakken verkopen we vanuit Schoonebeek. Een volle pallet (66 zakken, 990 kg) bestelt u via onze website. U vindt op ons bestelformulier een banner waarop u kunt klikken. U bestelt dan rechtstreeks in hun eigen webshop en ontvangt een korting van €5,00 omdat u dat via ons bestelt. Mocht u over het bestellen van PurePower nog vragen hebben, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.

Ons assortiment pellets

……………………………………………………………………………………………………….

03-10-2018 Even een ‘karretje’ hout halen…

………………………………………………………………………………………………………….

28-09-2018 De zomer is nu echt voorbij…

Het is niet anders, nu het eind september is en de blaadjes langzaam geel, rood en bruin beginnen te kleuren, daalt ook de temperatuur. De eerste vorst aan de grond laat vast niet lang op zich wachten, terwijl we het overdag zullen moeten doen met een schamele 15 graden….Toch heeft de herfst ook mooie kanten: lekker knus op de bank met de kaarsjes aan. En natuurlijk knettert er een heerlijk vuur in je openhaard of geniet je van het mooie vlammenspel van je pelletkachel die heerlijk staat te branden! We hebben hard gewerkt om alle voorraden op peil te hebben en uiteraard ligt het terrein er weer netjes bij. We helpen je graag om ook jouw gure avondjes op te warmen met ons haardhout of onze pellets.

——————————————————————————————-

28-08-2018  1 september: start van het seizoen!

Het is weer zover, op 1 september begint het ‘stookseizoen’ weer en we hebben er zin in! We zijn op zaterdag geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur. Op maandag zijn we voortaan gesloten.

———————————————————————————————-
03-07-2018 Alle hout weer verkrijgbaar
Onze voorraad natuurlijk gedroogd en ovengedroogd eiken, essen en berken is weer op peil. Alle houtsoorten zijn weer volop verkrijgbaar!

——————————————————————————————–

03-07-2018  Openingstijden vanaf 1 september 2018

Vanaf 1 september zijn wij op zaterdagochtend weer geopend tussen 09.00 en 12.00 uur.  Van dinsdag t/m vrijdag zijn wij geopend van 08.30 tot 12.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten.

——————————————————————————————–

09-04-2018 Openingstijden rondom Koningsdag en de meivakantie
Op Koningsdag, 4, 10 en 21 mei zijn wij gesloten! In de meivakantie zijn wij gewoon geopend.
——————————————————————————————–

 

09-04-201 Vanaf 27 april op zaterdag gesloten
Nu de temperaturen stijgen, zit het hoogseizoen er nagenoeg op. Daarom kan afhalen vanaf 27 april alleen nog doordeweeks van 08.30 tot 12.30 uur.
——————————————————————————————–

 

19-03-2018 Ook het essenhout is tijdelijk uitverkocht

Nadat we begin maart echt door ons eikenhout heen waren, is nu ook het essenhout uitverkocht. Alleen het berkenhout is nog volop verkrijgbaar. Door de kou, droogt ons hout in de ovens minder snel dan normaal, waardoor we langer moeten wachten voordat het echt goed droog is. Zodra er weer een nieuwe voorraad beschikbaar is, maken wij dit kenbaar op de site en natuurlijk ook op Facebook!
———————————————————————————————–

 

01-03 2018- Uitverkocht!

We zijn door ons ovengedroogde eikenhout heen! Vers eikenhout is wel volop verkrijgbaar, maar let op; dat is niet direct stookbaar.
——————————————————————————————–

 

15 februari 2018- Vooraankondiging
Wij zijn van 7 maart tot en met 11 maart gesloten! Bestel dus uw pellets of haardhout tijdig, zodat u niet zonder komt te zitten…Uiteraard kunt u wel gewoon via de webshop bestellen en wordt de bestelling na 11 maart bezorgd.
—————————————————————————————–

2 januari 2018
Wij wensen u een heel liefdevol, succesvol en gezond 2018!
Ook dit jaar staan we weer voor u klaar en helpen we u graag.
———————————————————————————————

 

14 december- informatie ‘rondom Kerst’

Van 25 t/m 29 december zijn we gesloten! Op 30 december zijn we gewoon geopend van 9.00 tot 12.00 uur

———————————————————————

22 november- Lekker makkelijk!
Vanaf nu verkopen we ook ovengedroogd openhaardhout in bakken. Deze bakken zijn 1.00mx1.20mx1.00m, wat gelijk staat aan een inhoud van 1,2 m3, nooit meer stapelen dus!
Deze bakken kunnen we met een palletwagen op hun plek zetten, bijvoorbeeld in een garage, schuur of carport. De ondergrond moet dat wel bestraat en vlak zijn, gezien het gewicht van de bak en de palletwagen. U schaft eenmalig de bak(ken) aan. De eerstvolgende keer dat u een bak bestelt, ruilen wij uw lege bak voor een volle en betaalt u alleen het hout.

———————————————————————
17 november- BRrrrrrr
Nu de temperatuur ’s nacht onder het vriespunt duikt en overdag de tien graden nauwelijks meer wordt aantikt, is het hoogseizoen echt aangebroken. Laat die koude winter maar komen 🙂
De voorraad (oven)gedroogd hout is ruim voldoende en ook onze pellets zijn volop beschikbaar. Houdt u er rekening mee dat we op zaterdag tot 12.00 uur zijn geopend?!

.———————————————————————

27 oktober- Bijna eventjes rust

Nu de herfstvakantie er voor de meeste mensen bijna op zit, piepen wij er eventjes tussenuit. Van 29 oktober t/m 1 november, zijn we er niet. Bestellen via de webshop kan natuurlijk wel. Ook zaterdag de 28ste zijn we nog gewoon geopend van 09.00 tot 12.00 uur.

——————————————————————-

21 september- speciale aanbiedingen!
We bieden de volgende direct te stokenproducten tegen heel scherpe afhaalprijzen:
Houtsnippers: circa 1,2 m3,  €20,00
Bigbag vol plankjes: circa 1,5 m3,  €30,00
Bak vol plankjes: circa 1,0 m3   €25,00

Tegen een meerprijs kunnen deze producten ook worden bezorgd. Bel gerust voor meer informatie!

——————————————————————–

12 september- Druk, druk, druk!
Het seizoen is nog maar net begonnen en toch moeten we onze klanten nu al vragen geduldig te zijn 🙂 het is een drukte van belang! Bestel daarom tijdig uw hout of pellets, zodat u niet zonder komt te zitten!
———————————————————————

22 augustus- We zijn weer ‘los!’

Zo aan het einde van het zomerseizoen en na een heerlijke vakantie, zijn we klaar voor HET seizoen! We hebben ons terrein uitgebreid met een ‘droogplein’, zodat we ook dit jaar geen nee hoeven te verkopen aan onze klanten. Op het droogplein hebben we meer ruimte om het hout natuurlijk te laten drogen door zon en wind. Verder hebben we ons assortiment uitgebreid met berkenhout.

——————————————————————-

17 mei- Een ‘nieuw’ product

We hebben opnieuw ons assortiment uitgebreid. Dit keer hebben we een nieuwe houtsoort toegevoegd: berkenhout. Het wordt net als het andere haardhout aangeboden en verkocht. Meer informatie onder het kopje  haardhout of bezoek onze webshop!

————————————————————————-

15 mei- We zijn weer begonnen!

We zijn alweer druk aan de slag, zo net na de vakantie. Door het aanhoudende koude weer van de afgelopen weken, zaten veel klanten toch krap in hun hout en pellets. Gelukkig wordt nu alles snel bezorgd, zodat ook de avonden in de zomermaanden aangenaam warm zijn.

————————————————————–

21 april-14 mei- Vakantie!

Wij gaan er even tussenuit. We zijn gesloten van 21 april tot en met 14 mei. Daarna zijn we geopend van maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 16.00 uur. Natuurlijk bent u dan weer van harte welkom om uw pellets of hout te komen halen. Graag eerst even telefonisch contact i.v.m. bezorgen!

————————————————————–

8 april- Einde seizoen in zicht

Het einde van het seizoen komt nu echt in zicht. Op 15 april zijn wij in dit seizoen voor het laatst op zaterdag geopend. Vanaf september is het gewoon weer zaterdag=afhaaldag!

—————————————————————–

3 maart-Eikenhout ovengedroogd!

Zoals beloofd hebben we ons uiterste best gedaan, hout van topkwaliteit te blijven leveren. Wij verkopen alleen ‘direct te stoken hout’, als dat ook echt zo is. Omdat ons natuurlijk gedroogde eikenhout nog niet droog genoeg is, hebben we nu ook eikenhout laten drogen in de droogovens. Het is verkrijgbaar vanaf 4 maart!

————————————————————–

17 februari- Essenhout weer volop verkrijgbaar.

Vanaf vandaag is er weer zowel natuurlijk gedroogd essenhout als oven gedroogd essenhout verkrijgbaar. Omdat we zelf (nog) geen droogoven hebben, besteden we dit droogproces uit. Het drogen van het hout is behoorlijk tijdrovend en duurt 2 á 3 weken.

————————————————————–

14 februari- Eikenhout 22% gedroogd!

Zoals we op 31 januari al vertelden, was ons natuurlijk gedroogde, eikenhout compleet uitverkocht. Natuurlijk, direct te stoken haardhout bevat in de kern minder dan 20% vocht. Ons natuurlijk gedroogde hout bevat inmiddels een vochtpercentage van rond de 22% in de kern van de dikkere stukken. Dit betekent, dat de kleinere en dunnere stukken nu al direct te stoken zijn. Sneller dan verwacht, kunnen we dus weer eiken haardhout aanbieden. Vanaf half maart bieden we ook direct te stoken, ovengedroogd, eiken haardhout.

—————————————————————————

31 januari- Gedroogd haardhout eiken uitverkocht!

Ons gedroogde eikenhout is helemaal uitverkocht. Met man en macht zijn we aan de slag om ervoor te zorgen dat we vanaf half maart weer eikenhout kunnen aanbieden. Dit zal ovengedroogd haardhout zijn. Onze natuurlijk gedroogde hout is momenteel nog niet zo ver dat we dit als ‘ gedroogd’  hout willen verkopen. Daarvoor moet de kern namelijk minder dan 20% vocht bevatten.

—————————————————————————-

30 januari-nieuwe  Facebook haardhoutactie

We hebben weer een facebookactie! Check hiervoor onze facebookpagina en wie weet….!

—————————————————————————-

29 januari-Het ‘strippen’ van de vrachtwagen

We zijn superblij met de nieuwe vrachtwagen en nu is het natuurlijk zaak dat de juiste belettering zo spoedig mogelijk wordt geplakt, daarvoor moet eerst de oude belettering worden verwijderd. Een monnikenkarweitje; letter voor letter verwarmen en peuteren maar…Het is gelukt, de vrachtwagen is klaar en de nieuwe belettering wordt zo spoedig mogelijk geplakt!
—————————————————————————-

19 januari- Sneeuw, kou en gladheid

De vrachtwagens en machines hebben vooral ’s morgens wat moeite om op te starten. Door de lage temperaturen dikt de olie in de apparaten in. De zaag-kloofmachine verwarmen we daarom iedere ochtend eerst om hem aan de praat te krijgen. Gelukkig lukt dit elke dag weer, zodat de productie volop kan draaien! Het bezorgen van hout en pellets lukt zelfs op niet gestrooide wegen gelukkig ook, dankzij Jan die een uitstekend chauffeur is!

—————————————————————————-

13 januari – De nieuwe vrachtwagen is in bedrijf!

Hij is er, de nieuwe vrachtwagen. Vandaag is hij gelijk in bedrijf genomen. Het was even wennen, maar ondanks de sneeuw en gladheid, waren we zeer tevreden.

—————————————————————————-

Vanaf  17 januari ook witte pellets van De Lange

We breiden opnieuw ons assortiment uit. Dit keer met de witte pellets van De Lange! Ook deze pellets zitten verpakt in zakken van 10 kilo. Net als  bij de Plospan pellets is de witte variant iets duurder: €2,80 per zak. een volle pallet kost dus €280,00

————————————————————————-

Gesloten van 8 t/m 12 februari 2017

I.v.m. vakantie zijn wij gesloten tussen 8 en 12 februari.

—————————————————————————–

Nieuwe vrachtwagen 11 januari 2017

Deze week krijgen we onze nieuwe vrachtwagen, waardoor we pellets (nog) sneller en eenvoudiger bij u thuis kunnen bezorgen!