Bezorgen en ophalen

Bezorg- en haalservice

Als u een pallet haardhout of een pallet pellets bij ons besteld begrijpen wij dat u dat waarschijnlijk niet zelf kunt vervoeren. Wij bezorgen graag uw bestelling op afspraak bij u thuis. Dit doen wij met onze vrachtwagens. De pellets worden bij u thuis met een elektrische palletwagen op hun plek gezet. Service tot in de garage! Wel is belangrijk dat wij dan makkelijk en zonder hindernissen bij u in de garage kunnen komen. De ondergrond dient verhard en drempelloos te zijn. Een stoeprand nemen met een pallet wagen is niet mogelijk. Neemt u bij twijfel even telefonisch contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Kosten bezorgen haardhout in bakken:

Hout in bakken wordt bezorgd voor € 20,00  binnen een straal van 20 km vanaf ons bedrijf. Tussen de 20 en 40 km  rekenen we € 27,50. Deze bezorgkosten gelden per bestelling in plaats van per bak.
  
Kosten ophalen lege bakken:
Lege bakken kunnen wij bij u ophalen. Hiervoor zijn vrachtkosten verschuldigd van € 12,50.
 
Kosten bezorgen pellets op een pallet:
Of u nu 1, 2 of 3 pallets tegelijk bestelt, u betaalt maar een keer voor het bezorgen. Binnen een straal van 20 km vanaf ons bedrijf zijn de bezorgkosten € 20,00.  De pallet(s) worden dan op een adres afgeleverd. Tussen de 20 en 40 km rekenen we € 27,50 bezorgkosten. Woont u verder weg, dan verzenden wij uw bestelling met een transportbedrijf, dit kost € 75,00 per pallet.

Zelf afhalen van haardhout en/of pellets:

Zowel ons hout als de pellets zijn af te halen bij ons in Schoonebeek. Op werkdagen zijn wij geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 uur tot 16:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, wij helpen u graag.