Bezorgen en ophalen

Bezorg- en haalservice

Als u een pallet haardhout of een pallet pellets bij ons besteld begrijpen wij dat u dat waarschijnlijk niet zelf kunt vervoeren. Wij bezorgen graag uw bestelling op afspraak bij u thuis. Dit doen wij met onze vrachtwagens. De pellets worden bij u thuis met een elektrische palletwagen op hun plek gezet. Service tot in de garage! Wel is belangrijk dat wij dan makkelijk en zonder hindernissen bij u in de garage kunnen komen. De ondergrond dient verhard en drempelloos te zijn. Een stoeprand nemen met een pallet wagen is niet mogelijk. Neemt u bij twijfel even telefonisch contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Kosten bezorgen haardhout in bakken:

Hout in bakken wordt bezorgd voor € 20,00  binnen een straal van 20 km vanaf ons bedrijf. Tussen de 20 en 40 km  rekenen we € 27,50. Deze bezorgkosten gelden per bestelling in plaats van per bak.
  
Kosten ophalen lege bakken:
Lege bakken kunnen wij bij u ophalen. Hiervoor zijn vrachtkosten verschuldigd van € 12,50.
 
Kosten bezorgen pellets op een pallet:
Of u nu 1, 2 of 3 pallets tegelijk bestelt, u betaalt maar een keer voor het bezorgen. Binnen een straal van 20 km vanaf ons bedrijf zijn de bezorgkosten € 20,00.  De pallet(s) worden dan op een adres afgeleverd. Tussen de 20 en 40 km rekenen we € 27,50 bezorgkosten. Woont u verder weg, dan verzenden wij uw bestelling met een transportbedrijf, dit kost € 75,00 per pallet.

Zelf afhalen van haardhout en/of pellets:

Zowel ons hout als de pellets zijn af te halen bij ons in Schoonebeek. Op werkdagen en op zaterdag zijn wij geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.  Een afspraak maken is niet nodig, wij helpen u graag.