Kachel-olie

Qlima brandstof

Met meer dan 30 jaar ervaring is Qlima de Europees marktleider in kachelbrandstoffen. Vanuit de eigen fabriek in Gent wordt het ruwe materiaal verwerkt tot de schoonste, meest efficiënte brandstof met de beste prestaties op de markt.

Kies voor kwaliteit

Alle Qlima brandstoffen zijn uitvoerig getest door onafhankelijke laboratoria. In de markt zijn diverse alternatieven verkrijgbaar. Niet allemaal even veilig en geurloos, blijkt uit testen. Let voor een veilig en comfortabel gebruik op een vlampunt van > 62ºC en een zo laag mogelijk aromatengehalte (< 0,3%). Met Qlima Premium Quality Fuels ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit, de hoogste efficiëntie en het hoogste comfort. Alle Qlima Premium Quality Fuels leveren uitmuntende prestaties.

Milieubewuste keuze

Gedurende het ontwikkelingsproces wordt niet alleen naar de brandstof gekeken, maar ook naar de verpakkingen. Zo biedt Qlima haar brandstof aan in 100% recycleerbare eco-cans van PET. En de verpakkingen worden in de eigen fabriek geblazen, dit beperkt de transportkosten van grondstoffen.

Koster kachel brandstof

Wij kunnen u deze brandstof aan bieden onder eigen naam. Dezelfde kwaliteit en eigenschappen. Maar dan goedkoper.

De kwaliteit

Ook deze brandstof is uitvoerig getest door diverse laboratoria. Uiteraard zijn deze ook veilig en geurloos. Het vlampunt ligt op > 62ºC en het aroma gehalte is < 2% 

Voordelige keuze

Door voor deze brandstof te kiezen maakt u een voordelige keuze voor een vergelijkbare kwaliteit.